Winkels Dubai Mall

The Dubai Mall is niet voor niets ’s werelds grootste overdekte winkelcentrum. Dit winkelcentrum beschikt over meer dan 1200 winkels verdeeld over 4 verdiepingen. Alle grote winkelketens zijn hier gevestigd. Op deze pagina kunt u alle winkels vinden die zijn gevestigd in The Dubai Mall.

Van accessoires tot een nieuwe auto, alles is te koop in The Dubai Mall. De meeste winkels die er zijn gevestigd willen er ook niet meer weg, daarom moet The Dubai Mall haar capaciteit ook uitbreiden. Er staan allerlei grote merken in de rij te wachten op beschikbare winkelruimte.  In The Dubai Mall zijn zoveel winkels gevestigd dat het haast niet mogelijk is om ze allemaal te bekijken in één dag.

Favoriete Winkels Dubai Mall:

Er zijn een hoop bijzondere winkels te vinden in dit reusachtige winkelcentrum. Van mega snoepwinkels tot een Louis Vuitton store, zelfs kun je in Dubai gewoon shoppen bij de Jack & Jones zoals je deze in Nederland ook overal tegenkomt. De meeste winkels zijn gericht op fashion, omdat dit natuurlijk de favoriete winkelcategorie is van de bezoekers van The Dubai Mall. Je shopervaring kun je net zo duur maken als dat je zelf wilt, omdat er voor iedereen zijn portemonnee wel winkel te vinden is.