De fontein Dubai ligt aan het 30 hectare grote Burj Khalifa Lake en schiet waterstralen van 150 meter hoog, gelijkwaardig aan een gebouw van 50 verdiepingen. De fontein is 275 meter lang en heeft vijf cirkels van verschillende grotes en twee centrale bogen. The Dubai Fountain is 's werelds grootste fontein en is gebouwd door het Amerikaanse bedrijf WET Design.

De shows van de fontein zijn gratis te bekijken aan de rand van het water of op één van de gezellige terrasjes aan de boulevard. Een bezoek, in de avond, aan The Burj Khalifa zorgt voor een bijzondere beleving van The Dubai Fountain vanaf 452 meter hoogte. Ook is het fantastisch om een show van de fontein Dubai te bekijken als je gezellig aan het dineren bent op het terras van één van de gezellige restaurantjes die zijn gevestigd aan de waterkant.

Fontein Dubai heeft verschillende shows die afgewisseld worden geshowd aan het publiek. De organisatie van dit fantastische schouwspel wisselt regelmatig in de type show en voegt hier nieuwe aan toe. Één van de bekendste is de Michael Jackson Show.

Programma Fontein Dubai


Tijden middag shows
Zaterdag t/m donderdag: 13:00 & 13:30 uur.
Vrijdag: 13:30 & 14:00 uur.

Tijden avond shows
Dagelijks: van 18:00 tot 23:00 uur.
(Elke 30 minuten)

De tijden kunnen op bepaalde dagen iets afwijken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de officiële website: The Dubai Fontain